Juweliers: Voeg Stadshorloges Toe aan Uw Collectie en Onderscheid u met Nederlandse horloges

Beste Juweliers,

Stadshorloges, opgericht in 2018, is niet zomaar een horlogemerk; het is een viering van passie voor horloges en de prachtige Nederlandse cultuur.

Waarom Stadshorloges?

Als kleine onderneming legt Stadshorloges de nadruk op exclusiviteit en kwaliteit. Ons doel is om ons te onderscheiden van andere horlogemerken door een combinatie van design en betaalbaarheid te bieden. Van het eerste idee tot aan de verpakking, wij nemen alles zelf in handen om een mooie ervaring te garanderen.

 

Stadshorloges

Stadshorloge is Kwaliteit en betaalbaarheid


Met een Miyota Cal.2035 Quartz Analoge movement kunt u altijd rekenen op nauwkeurige tijdaanduiding. Het display, met uren, minuten, seconden en datum, maakt het horloge zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk. Het domed blauwe kristalglas zorgt voor de bescherming van het uurwerk.
Met 37 gram gewicht en een hoogte van 8,50 mm, is het horloge licht en comfortabel om te dragen. De compacte look wordt versterkt door een behuizing van 40 mm diameter en een band breedte van 20 mm. Samengevat, is ons Stadshorloge een accessoire dat gebouwd is om betrouwbaar te zijn.


Waarom Zou Dit Interessant Zijn voor Jouw Klanten?

Door Stadshorloges aan uw collectie toe te voegen, biedt u uw klanten niet alleen een prachtig stuk vakmanschap, maar ook een uniek verhaal dat geworteld is in Nederlandse trots en cultuur. Dit is de kans om iets bijzonders aan te bieden, een stukje Nederland om de pols van uw klanten.
Ons Stadshorloge is niet alleen een accessoire; het is een statement van stijl en elegantie. Perfect voor mensen die op zoek zijn naar een tijdloos en stijlvol horloge dat zowel functioneel als modieus is.

 

Vier Stadshorloges

 

Hoe U Stadshorloges In Uw Assortiment Kunt Opnemen

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe u Stadshorloges aan uw assortiment kunt toevoegen.
We bieden aantrekkelijke groothandelsprijzen en ondersteunen onze partners met marketingmaterialen om de verkoop te stimuleren.
Dank u voor het overwegen van Stadshorloges voor uw collectie.

Met vriendelijke groet,

Stadshorloges
Neem nu contact op met: info@stadshorloges.nl

Bekijk onze collectie