Exclusieve kwaliteit tegen redelijke prijs

Wij zijn Stadshorloges, een Nederlands horlogemerk opgericht in 2018. Onze oprichters zijn gepassioneerd over horloges en Nederland, wat heeft geleid tot de oprichting van onze onderneming. Als een kleine onderneming richten wij ons op de verkoop van exclusieve en hoogwaardige horloges die sterk verbonden zijn met bekende Nederlandse steden. Ons doel is om ons te onderscheiden van andere horlogemerken door hoge kwaliteit te waarborgen tegen een redelijke prijs. Dit doen wij door alles zelf te doen, van design tot verpakking.

Wij, bij Stadshorloges, zijn een kleine onderneming die zich richt op de verkoop van exclusieve, hoogwaardige horloges met een sterk verband met bekende Nederlandse steden. Wij zijn trots op het bieden van horloges van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs, wat ons onderscheidt van andere horlogemerken. Onze klassieke Stadshorloge is een voorbeeld van deze kwaliteit.

Met een Miyota Cal.2035 Quartz Analoge movement, garanderen wij altijd nauwkeurige tijdaanduiding. Het display bestaat uit uren, minuten, seconden en datum, wat het horloge zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk maakt. Het domed blauwe kristalglas zorgt voor duurzaamheid en bescherming van het uurwerk, terwijl de gepolijste roestvrijstalen behuizing spatwaterdicht is.

Met slechts 37 gram gewicht en een hoogte van 8,50 mm, is het horloge licht en comfortabel om te dragen. De compacte look wordt versterkt door een behuizing van 40 mm diameter en een band breedte van 20 mm. Verder is het horloge beschikbaar met keuze uit een bruin leren, grijs stoffen of licht bruin stoffen bandje, wat een extra touch van stijl en persoonlijkheid biedt.

Samengevat, is ons Stadshorloge een hoogwaardig horloge dat gebouwd is om duurzaam en betrouwbaar te zijn. Het uurwerk is nauwkeurig, het display is functioneel en esthetisch aantrekkelijk, en de materialen zijn sterk en waterdicht. Bovendien is het horloge licht en comfortabel om te dragen, met een compacte en stijlvolle look. Al deze specificaties maken ons Stadshorloge perfect voor mensen die op zoek zijn naar een tijdloos en stijlvol horloge.