2 ASPECTEN DIE IK HEB ONTDEKT OVER HET DRAGEN VAN EEN HORLOGE

Iben van Paridon | Stadshorloges, Leiden - Nederland (GMT+1 hrAls u er niet zeker van bent of u een horloge wel of niet draagt, raak dan niet in paniek! Ik voelde me enige tijd geleden hetzelfde. Na wat onderzoek en goed nadenken ging ik verder en besloot ervoor te gaan en een horloge van hoge kwaliteit te dragen. Sindsdien kan ik u verzekeren dat ik niet van gedachten ben veranderd of mijn beslissing niet heb ingetrokken. Het heeft me enorm geholpen om punctueler en efficiënter te zijn, terwijl ik ook mijn uiterlijk kon verbeteren en veel positieve aandacht van anderen kon trekken. Mijn zelfvertrouwen werd versterkt en er was een algemeen gevoel van gelukzaligheid elke keer dat ik hem aantrok. Wat ik ontdekte, kan ook worden toegepast op uw levensstijl en persoonlijkheid.

1. Het is een handige troef

Ja, een horloge van hoge kwaliteit is natuurlijk stijlvol en verfijnd. Maar dat is het niet alleen. Het is een handige metgezel die u zal begeleiden terwijl u uw dagelijkse taken uitvoert. Het is zo precies dat ik sindsdien de momenten heb verminderd waarop ik mezelf betrap op het gebruik van mijn smartphone om de tijd te controleren. Het heeft me ervan weerhouden het onnodig te gebruiken en me af te leiden van actuele urgente zaken. Als ik scherpe deadlines en urgente vergaderingen of situaties had, was het er voor mij. Ik kan serieus doorgaan met het opsommen van de tijden dat ik mijn horloge heb gebruikt om snel maatregelen te nemen, maar ik denk dat u het punt begrijpt. Het is zo simpel.

Bekijk onze collectie

2. Het is eeuwig

Hoe hoger de bouwkwaliteit van een horloge, hoe langer het meegaat. Tegenwoordig kunt u veel kwaliteitsalternatieven vinden die passen bij uw smaak en behoeften om u goed te kleden voor verschillende gelegenheden. Een uurwerk van superieure kwaliteit zal u jarenlang begeleiden. Het zal zo'n emotionele gehechtheid creëren dat je je de momenten herinnert die zijn verstreken met dat specifieke horloge in je hand. Het kan zo'n krachtig statement en gevoel creëren dat je de behoefte voelt om dat horloge te behouden en het door dik of dun met je mee te dragen. Het is het perfecte symbolische geschenk om op een dag aan uw kinderen te geven. Je horloge zal je ziel erin dragen.

Over Stadshorloges

Van jongs af aan hebben we een grote liefde voor horloges. Daarom hebben we in het begin van 2018, een jaar na het ontwerp van ons eerste horloge “De Oude Sterrewacht 1633 Leiden”, het horlogemerk Stadshorloges opgericht.

Stadshorloges werd in 2018 opgericht door Iben van Paridon, vanuit een oprechte liefde voor horloges. Binnen het kleine familiebedrijf doen ze alles zelf: van ontwerpen tot inpakken. Weet je meteen waarom je voor zo’n uniek horloge niet de hoofdprijs betaalt!

Meerdere varianten en nu alvast Black Friday korting!

U kunt kiezen uit meerdere bandjes zo hebben we bruin, groen, grijs en rood  leer, lichtbruine stof en of donkergrijze stoffe bandjes. De prijs blijft hetzelfde: €90,-. Althans… als u nu inschrijft op onze nieuwsbrief krijgt u nu al de Black Friday korting van €12,50!

En wat ook fijn is om te weten: als u een horloge bestelt wordt-ie de volgende dag gratis (!) naar u verzonden. Via de button onder dit artikel kunt u hem  meteen bestellen, of eerst nog even rustig kijken.

 Bekijk de collectie

We vinden het prachtig als u zich aansluit bij onze kleine en exclusieve groep van Stadshorloge-eigenaren. De bijzondere combinatie van een hoge kwaliteit horloge met lokale verwijzing naar een stad geeft u een uniek product waar u nog lang veel plezier aan zult beleven.

LEIDEN  -  UTRECHT  -  HAARLEM  -  ZWOLLE  -  TILBURG  -  ROTTERDAM  -  GRONINGEN  -  DELFT 

Stadshorloges, Jouw favoriete stad binnen handbereik.

Bekijk onze collectie