Cadeautip: dit Tilburg-horloge is verrassend betaalbaar

SPOILER ALERT: ER IS EEN KORTING VAN €12,50 TOT HET EINDE VAN HET JAAR

Iben van Paridon | Stadshorloges, Leiden - Nederland (GMT+1 hrs)

 

Heeft Tilburg een plek in je hart? Dan verdient Tilburg ook een plek om je pols! Stadshorloges maakt klassieke herenhorloges met daarin de stadsnaam én een afbeelding van een stadsicoon. Hoe leuk is dit voor de feestdagen? En ze hebben nog een korting voor je ook!
Het Tilburg Stadshorloge heeft een analoog Quartz-uurwerk, datumvermelding en een secondewijzer. Het glas geeft het uurwerk een mooie blauwe gloed. Bovenin zie je het Wapen van Tilburg en het woord Tilburg staan. Onderin staat ‘De Heuvelse Kerk‘ met daaronder ‘1889; het jaar waarin de Heuvelse Kerk is gemaakt. En op de achterkant van het klokje staat de Heuvelse Kerk getekend, met daaromheen de tekst ‘Stadshorloges Tilburg’ en de coördinaten van de stad.

Ontdek onze Stadshorloges

 

Drie varianten en een korting

Je kunt kiezen uit drie bandjes: bruin leer (standaard), lichtbruine stof of donkergrijze stof. De prijs blijft hetzelfde: €90,-. Althans… met korting krijg jij tot en met het einde van het jaar €12,50 korting!

En wat ook fijn is om te weten: als je een horloge bestelt wordt-ie de volgende dag gratis (!) naar je verzonden. Wij hebben zo al een hele rits mensen aan wie we dit Stadshorloge cadeau willen geven. Jij ook? Via de button onder dit artikel kun je ‘m meteen bestellen, of eerst nog even rustig kijken.

 Bekijk de collectie

 

 

Over Stadshorloges

Van jongs af aan hebben we een grote liefde voor horloges. Daarom hebben we in het begin van 2018, een jaar na het ontwerp van ons eerste horloge “De Oude Sterrewacht 1633 Leiden”, het horlogemerk Stadshorloges opgericht.

Stadshorloges werd in 2018 opgericht door Iben van Paridon, vanuit een oprechte liefde voor horloges. Binnen het kleine familiebedrijf doen ze alles zelf: van ontwerpen tot inpakken. Weet je meteen waarom je voor zo’n uniek horloge niet de hoofdprijs betaalt!

We vinden het prachtig als u zich aansluit bij onze kleine en exclusieve groep van Stadshorloge-eigenaren. De bijzondere combinatie van een hoge kwaliteit horloge met lokale verwijzing naar een stad geeft u een uniek product waar u nog lang veel plezier aan zult beleven.

LEIDEN  -  UTRECHT  -  HAARLEM  -  ZWOLLE  -  TILBURG  -  ROTTERDAM  -  GRONINGEN  -  DELFT 

Stadshorloges, Jouw favoriete stad binnen handbereik.

Bekijk onze collectie